معرفی شرکت فرآوردههای لبنی رامک
شرکت فرآوردههای لبنی رامک در سال ۱۳۶۹ توسط خانواده نصیری در شهر شیراز تأسیس شد. این مجموعه فعالیت خود را با تولید انواع محصولات لبنی آغاز کرد و همراره در مسیر رشد و تعالی باقی ماند به طوری که امروزه به عنوان یک برند ملی شناخته شده و در بیش از ۳۰ شهر ایران دارای شعبه است.
امروزه طیف وسیعی از محصولات لبنی بالغ بر ۱۰۰ نوع محصول در کارخانجات شرکت فرآوردههای لبنی رامک تولید شده و به بازار مصرف عرضه میشوند.
این مجموعه همواره تلاش کرده تا محصولات لبنی سالم، خوش طعم، طبیعی و به دور از هرگونه ترکیبات مصنوعی را در اختیار مشتریان خود قرار دهد تا بتواند قدمی در راستای تحقق توسعه زندگی سالم و ایدهآل افراد جامعه برداشته باشد.
در راستای تلاشهای روز افزون و تاکید ارزشهای معین شده برای شرکت فرآوردههای لبنی رامک در جهت افرایش کیفیت محصولات، این مجوعه را برآن داشته تا با به کارگیری علوم مختلف و توسعه ی همکاری با متخصصان علوم تغذیه و سایر انجمنهای علمی، با هدف بهبود خواص سلامتی بخش محصولات خود، تلاش و سرمایه گذاری کند.
یکی از اقدامات رامک برای رسید به این هدف تدارک محیط شغلی مناسب و سالم و پرداخت حقوق و مزایای منصفانه و حمایت از سلامتی کارکنان و خانواده هایشان می باشد.
رامک فرصتهای شغلی فوق العادهای را برای افراد با استعداد، خلاق و عملکرد محور که به دنبال پیشرفت در محیطی پویا و تیم محور هستند، فراهم کرده.
فرصتهای شغلی که رامک تا کنون در از طریق سایت ایران استخدام اقدام به جذب نموده :
از جمله افتخارات رامک
ایشان همچنین عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی ایران متشکل از شرکتهای پرآوزهای همچون کاله، میهن، پگاه، پاکبان، شکلی، دامداران و... نیز میباشند.